Byggestyring -tilsyn, økonomistyring og kvalitetskontrol

Som bygherrerådgiver kan Konform Byggerådgivning varetage mange af dine opgaver i forhold til selve byggeriet. Vi kan føre tilsyn med det udførte arbejde og lave din kvalitetskontrol. Samtidig kan vi sørge for at granske dine entreprenørers kvalitets dokumentation for at sikre at alt er lavet korrekt. Skulle der opstå ekstrakrav fra dine håndværkere kan vi vurdere disse i forhold til kontrakter og byggeriets regelsæt AB92,  og når en håndværker er bagud i forhold til tidsplanen eller ikke leverer den aftalte kvalitet sikrer vi at der blevet grebet ind i overensstemmelse med reglerne.

I tilfælde af skader på nyt- eller eksisterende byggeri kan vi beskytte dine rettigheder. Det samme gør sig gældende ved gener som støv, larm etc.

Byggestyring for private og erhvervsdrivende

Hvis du har brug for det kan vi i nogle tilfælde overtage din rolle som leder af byggeriet. Vi tilbyder at fungere som byggerådgiver, der koordinerer arbejdet mellem de forskellige entreprenører og lede den daglige byggestyring. Hvis det er det du har brug for vil vi til hver en tid kunne give dig et uforpligtende tilbud på byggestyring.