Byggerådgivning til ejerforeninger

Som del af en ejerforening er det en fælles interesse at bygningen til enhver tid fremstår i bedst mulig stand. Med løbende renovering af ejendommen opretholdes de enkelte lejligheders værdi, og med de rette forbedringer øges lejlighedernes værdi såvel som herlighedsværdien at bo i en velholdt bygning.

Konform udfører byggerådgivning i København og omegn. Hvad enten din ejerforening står over for en mindre renovering, en totalrenovering eller en tilbygning skal der foretages en del praktisk arbejde inden selve arbejdet kan igangsættes. Foreningens bestyrelse består typisk af en gruppe engagerede og hårdtarbejdende medlemmer, men de har oftest et fuldtidsarbejde ved siden af og har ofte ikke udbredt kendskab til byggebranchen.

Som del af en ejerforening hæfter du direkte hvis økonomien i et byggeprojekt ikke holder, hvilket kan resultere i øgede fællesudgifter eller store engangsbetalinger. En anden udfordring er, at overholde tiden i byggeprojektet. De fleste byggeopgaver vil medføre en hvis form for gene for beboerne i foreningen såsom larm, støv og evt. håndværkere i lejligheden.

Overvej byggerådgivning hvis du har planer om at bygge om eller bygge nyt?

Hvis du sidder i en ejerforening med planer om små eller store forbedringer til din forening kan du med fordel trække på den erfaring vi har inden for byggerådgivning eller styring af rådgivende ingeniører. Vi kan komme forbi til et bestyrelsesmøde en hverdagsaften eller en weekend og fortælle om processerne når et bygge/renoverings projekt skal starte og ikke mindst om de faldgruber der skal sættes fokus på. Vi kan også tilbyde assistance med tilbud og kontrakter eller vi kan følge projektet helt til dørs og repræsentere dig når arbejdet skal synes eller der er vigtige møder med håndværkere i dagtimerne. Uanset Jeres ønsker kan vi hos Konform Byggerådgivning tilbyde dig professionel sparring gennem hele Jeres byggeprojekt. Du er stadig beslutningstageren, men vi tilbyder vores anbefalinger og klarer de praktiske udfordringer når beslutningen skal føres ud i virkeligheden. Hos Konform er vi aktuel byggerådgiver i København og hovedstadsområdet. Hvis du søger  byggerådgivning i Nordjylland og Aalborg kan vi anbefale <a title=”byggerådgivning Aalborg og byggerådgivning Nordjylland <a”href =”http://www.huskonsulenterne.dk”>Huskonsulenterne</a> .